Mumm Restaurant

Benvinguts al Mumm

L’any 2011 va néixer el restaurant MUMM, un negoci amb varietat gastronòmica i un ambient acollidor únic que us farà sentir com a casa. L’any 2015 el restaurant es va traslladar a un espai més gran que l’inicial i actualment té capacitat per a 50 persones.

La proposta gastronòmica del restaurant es caracteritza tant pels seus plats de pasta com per la seva suculenta carta d’hamburgueses, tot i que també s’hi ofereixen altres tipus de plats. A més, cada divendres preparem una barra de pinxos freds i calents per inaugurar l’arribada del cap de setmana, acompanyant-los també de les propostes més dolces.

Un dels trets diferenciadors de la cuina que oferim a MUMM és el fet treballar amb productes de qualitat, 

una gran garantia a l’hora de preparar un plat i servir-lo a taula. Així, si ens visiteu podreu tastar plats de pasta casolana, i carns de criança i elaboració pròpia, entre d’altres. Tot això, en un espai únic que procura cuidar els detalls i fer-vos sentir com a casa.

David Valls, xef i propietari del restaurant Can Valls, és també l’artífex de la cuina del MUMM, una proposta fresca basada en la senzillesa dels productes. A diferència del tipus de cuina que el xef ofereix al seu restaurant insígnia, pel MUMM ha dissenyat una carta més espontània, que us permetrà dinar o sopar a bon preu sense renunciar als productes de qualitat i als sabors de sempre, així com aprofitar la seva fórmula de migdia.

Can Valls Restaurant

Situat a Sant Martí Sapresa, Can Valls es va fundar l’any 1950 i avui és un restaurant amb tradició familiar que integra, en un mateixa carta, la cuina tradicional catalana i la cuina mediterrània amb tocs innovadors que proposa el xef i propietari, David Valls. Es tracta d’un restaurant amb un ambient acollidor i ple d’història, on els clients poden gaudir de la millor cuina casolana i sentir-se com a casa.

Càtering per esdeveniments

El servei de càtering de Can Valls us permet degustar els nostres plats a casa vostra. Es tracta d’un servei personalitzat, ja sigui de dinars, sopars, plats per picar i compartir o petit fours. Segons les necessitats de cada client, prepararem a mida plats complexos, o bé tapes senzilles de la millor qualitat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i estarem encantats d’explicar-vos què us podem oferir.

Càtering per empreses

La cuineta de Can Valls és un servei que duu els plats del nostre restaurant a les empreses. Oferim als treballadors l’opció de seleccionar diàriament el seu àpat a partir del menú diari que Can Valls els posa a disposició. Tenim diferents opcions de primers i segons plats per tal de poder satisfer les diferents necessitats personals de cada treballador, ajudant-lo així a mantenir una dieta saludable i equilibrada.

Previous
Next

ATENCIÓ: Mumm Restaurant està tancat temporalment, visita el nostre altre restaurant